Wednesday, May 30, 2012

1ST GIVEAWAY DARI CIK ELIANA ♡

Assalammualaikum and heihoi korang sumaaaaa . Sehat tak ? Dah makan ? Nak tak benbarang percumaaaaa ? Yahoooooooooooo ! Soooo , ayuh ayuh lahhh merajinkan diri menaip dan promote untuk join kontest giveawayyyy dari cik iena ni haaaa :D


Dan dannnn usahlahhh berdiam diri lagi ! Jommm tengok syarat² nya :)




1)  Follow blog cik iena
2)   Like fanpage cik iena
3) Like fanpage sponsor
4) Buat entry bertajuk "1st Giveaway By Iena Eliena"dan tempekkan gambar comel kt atas nie
5) Sila beritahu siapa referral anda(siapa tag anda ,jika anda tidak d tag,anda tau dari blog siapa)
6) Tag minimum 3 blogger dan pastikan mereka tahunak tag bnyk2 pon boleh sb ade hadiah utk top referral
7) Tinggalkan link anda diruangan komen



Seronok tak seronokkkk ? Best tak best ? Haaa senang kannn ? Kalau tengok hadiah dia , sure tak tido malammmm asek pikirkan hadiahnya sangat menawan , tertawan lagi menggoda hati yang senang diguda . Ehhh ?



HADIAH-HADIAH

Top Referral 

- Busana Muslimah daripada 


Bernilai RM 100 ++
- Sehelai Tudung Bersulam Manik
By Cik Iena
Tempat Pertama 
- Domain + own domain email selama setahun
- Busana Muslimah Daripada
Bernilai RM 200 ++
- Dua Helai Tudung Bersulam Manik
By Cik Iena
- 1x Make over By cik iena (event/bertunang/nikah/bersanding)

Tempat Kedua
-Busana Muslimah Daripada
Bernilai RM 200 ++
- Sehelai Tudung Bersulam Manik
By Cik Iena
- 1x Make over By cik iena (event/bertunang/nikah/bersanding)

Tempat Ketiga
-Busana Muslimah Daripada
Bernilai RM 100 ++
- Sehelai Tudung Bersulam Manik
By Cik Iena
- 1x Make over By cik iena (event/bertunang/nikah/bersanding)


Soooo di sini saya pon nak masok gak kontest menarik ini . Saya taggggg :




P/S : Jom lahhh join korang . Mana tahu tuah menyebelahi anda . Sooooo , GUD LUCK ! 


4 comments:

  1. Replies
    1. Okay awak . Thanks for the info :)

      Delete
  2. jom join!
    http://sweetmisskk.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

    Hadiah :
    * Sebuah MP3 Player
    * Sebuah Phone Samsung
    * Sebuah Kamera Lomo
    * Button Badge K-pop
    * Inner Neck
    * 30 Bloglist Selama Sebulan
    * 10 Banner

    ReplyDelete
  3. Salam..
    sorry buat semua tertunggu
    iena ade problem mase contest end sblm ni ade masalah sikit
    iena bru putus tunang time tu & agak stress dan sponsor yg nk bg hadiah tu ex tunang iena..
    so now iena tak bagi hadiah yg tu iena nk tukar..
    nk tny pendapat korang..
    nk buat cabutan utk pemenang atau nak bagi simple gift utk semua peserta..
    mintak bg feedback yer
    kalau nk simple gift utk semua peserta dr iena ..iena blh beli gift dr korea..
    awal bln 11 ni iena pergi korea..
    sorry sgt2 buat korang tertunggu2..
    walaupun lewat iena tetap akan bg hadiah..
    please email iena your feedback yer sebab iena tak bukak blog skrg..

    email : iena@ienaeliena.com

    ReplyDelete